Про популяризацію читання серед дітей та молоді

У Міністерстві освіти вирішили створити тимчасову робочу групу з питань розроблення методик популяризації читання серед дітей та молоді. Однією робочою групою більше, однією менше… однак, ця з родзинкою – до складу групи не ввійшов жоден бібліотекар. А й справді, бібліотеки і популяризація читання – що між ними спільного? Натомість, грати першу скрипку у розробленні популяризаторських методик буде Інститут інноваційних технологій і змісту освіти. Спробував було заглянути на сайт цього інноваційного інституту – халепа, хостинг не оплатили. Як гадаєте, чи в майбутньому вдасться викрити якийсь зв'язок між своєчасною платою за дисковий простір та якістю розроблених методик?

Промоція читання в Сінгапурі 

4 коментарі:

  1. Так то ж в "бананово-лимонном Сингапуре, в бури":-)
    Гадаєте, додати сюди б-рів - і вибухнуть програми читання? :-)
    Втім, вже всі, хто міг написали Міністру (заступнику) про необхідність бібліотечної та громадської складової, побачимо...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо дуже чесно - то й не хотів би бачити бібліотекарів (та й кого нового міг побачити? - знайомі всі обличчя...). Ми ніби постійно популяризуємо, а якусь надзвичайно вдалу акцію годі й пригадати. А хотів би побачити совісну роботу креативників з якоїсь далекої галузі, як вони бачать популяризацію читання.

      Видалити
  2. Думав допомогти та сплатити. Хостінг от 5.00 у.е.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Урядові сайти на Besthosting? Підозрюю їм просто колись хтось зробив сайт, ну і хостинг проплатили не на 10 років вперед... Хоча, звісно, це лише мої підозри.

      Видалити