Собачий читацький

Геніальний спосіб збільшення кількості читачів вигадали в бібліотеці North Brunswick, штат Нью-Джерсі, США. Тепер читацький квиток можуть отримати і собаки. Поки господар-читач користається книгами, чи іншими бібпослугами, його улюбленцю за наявності читацького видадуть пакет собачих смаколиків. Досі немає аналогічної послуги для кішок, однак бібліотекарі заспокоюють, що подібна послуга може з'явитися вже незабаром. 


Офіційно акція з собачим читацьким має на меті зібрати додаткові кошти для потреб бібліотеки: квиток вартістю $7 дозволяє отримати закладку і собачі галети, $15 — закладку, частування та ліхтарик, $ 35 частування, ліхтарик і футболку! 

Навіть не запитую, чому господарі йдуть на прогулянку з собакою і пруться з нею у бібліотеку... Цікавить інше: Якби там не було, але із закупівлею, зберіганням, видачею собачих кормів теж достатньо мороки. Якщо бібліотека взялася за таку благородну справу, отже у неї достатньо пар рук, щоб справитись з цими додатковими завданнями. Чому б, у такому разі, не запровадити послугу вигулу собак?

7 коментарів:

  1. Ааа! Теж хочу закладку-частування-ліхтарик! (Навіщо собаці ліхтарик??? а закладка????) І ще - жити в North Brunswick:-)
    Ще можна курси читання для домашніх тваринок: поки господар проходить яку спа-процедуру, песику читають Дж.Лондона чи Сетон-Томпсона?:-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще пишуть, що собаки to chew up books... А про намордник американці не чули?!

      Видалити
  2. Гм... В Америках всі собаки тойво, позбавлені мужчинських ознак, то ж без намордників... Сама дивувалась, як всі мирно дружать на прогулянках. Мій би Кінг вже... Поза тим, нащо ім жувати книги? Хіба від безнадіі..

    "А эта странная фраза: - странная, если не сказать больше..."





    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пропустила "собака -друг человєка". Ясно ж: у нас управдом!

      Видалити
    2. О як! А потім вони позбавлених тойво клонують) Країна можливостей, але не для собак(

      Видалити
  3. можно муравьёв записывать. сразу муравейниками. их много)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спочатку ссавців, потім птахів, земноводних... так доберуться і до комах.

      Видалити